TALENT JE PRETJERAO

Nadal iskreno o skandalu na Roland Garrosu: Neugodno za gledati!

01.06.2017 u 10:56

Bionic
Reading

U Francuskoj je i dalje jedna od glavnih sportskih tema ispad mladog Maximea Hamoua koji je potjeran s Roland Garrosa nakon što je navalio na novinarku usred prijenosa uživo. Za mišljenje su pitali i Rafaela Nadala koji kaže da mu je to bilo neugodno gledati...

Mladi francuski 21-godišnji tenisač dobio je pozivnicu organizatora kako bi nastupio na Roland Garrosu, ali definitivno neće više nikad. Hamou nije mogao kontrolirati svoje hormone i navalio je u izravnom prijenosu na novinarku Maly Thomas koju je u nekoliko navrata pokušao poljubiti, a ona se na sve načine izmicala.

Ovaj je incident proglašen u Francuskoj skandalom, a talentu je oduzeta akreditacija i morao je napustiti Roland Garros te je otvorena istraga tamošnjeg teniskog Saveza. Hamou se ispričao javnosti i novinarki, ali dva dana kasnije još uvijek se priča o njegovoj napasnosti, a mediji su zatražili i mišljenje Rafaela Nadala.

'Jedino što mogu reći je da mi je bilo neugodno to gledati,' priznao je najtrofejniji tenisač u povijesti francuskog Grand Slam turnira.

No, ako je suditi prema slučaju Nicka Kyrgiosa koji je radio i veće gluposti na terenu i izvan njega, u tenisu se incidenti brzo zaborave čim dođu kvalitetni rezultati...