KOLJENOM U GLAVU

Cro Cop poražen, Mir ga nokautirao

26.09.2010 u 07:29

Bionic
Reading

Mirko Filipović doživio je još jedan poraz u UFC-u. Bolji od našeg borca bio je Frank Mir, koji ga je nokautirao u posljednjoj minuti treće runde

Mirko Filipović dobro se odupirao favoriziranom Amerikancu Franku Miru, no više to jest dulje od treće runde nije išlo. Nažalost, Cro Cop tada je naletio na Mirovo koljeno, doživjevši klasični nokaut, što mu je osmi poraz u karijeri.

Znamo li da su to bile najkraće Cro Copove pripreme, jer je uletio u borbu na UFC-u 119 u Indianapolisu kao zamjena, jasno je da je ovakav ishod bio i očekivan. No Cro Cop se odlično držao protiv 13 kilograma težeg suparnika, koji ga je tijekom cijele borbe pokušavao srušiti na pod, ali mu to naš borac nije dopuštao.

'Moja taktika bila je da ga srušim na pod, gdje nije tako opasan. Pokušavao sam, ali se Mirko dobro borio, dobro se branio. Trebam još uvijek raditi na svom hrvanju', rekao je nakon pobjede američki borac. No ni takav završetak nije oduševio publiku, koja je često zvižducima znala popratiti naguravanje po borilištu.

Sada je samo ostalo pitanje razmišlja li Mirko o povlačenju, jer i sam je najavljivao takvu mogućnost, ili će još pronaći motiva za nove fizičke pripreme i ulaske u ringove.