POTVRĐENA RUPTURA

Ćorluka 'psuje' Bilića jer ne može na Nou Camp

02.03.2012 u 18:04

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka zbog rupture mišića zadnje lože izbivat će s terena najmanje dva tjedna, potvrdio je u petak njegov klub Bayer Leverkusen

To automatski znači da će 26-godišnji branič sigurno propustiti subotnji domaći ogled svoje momčadi protiv Bayerna u sklopu 24. kola Bundeslige, kao i uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone na Camp Nouu. Ćorluka se, podsjetimo, ozlijedio u prijateljskoj utakmici u kojoj je Švedska u Maksimiru svladala Hrvatsku s 3:1.

Također, Ćorluka se uoći dvoboja izjasnio kako baš ne bi želio igrati na lijevom boku jer se tamo ne osjeća 'ugodno', a Bilić ga je stavio upravo na to mjesto, no Čarli je 'izdržao' samo do 28. minute kada se ozlijedio.

Bolje vijesti za Bayer su da će protiv Bayerna moći igrati Andre Schürrle koji je u porazu Njemaček od Francuske (2:1) slomio nos, ali je dobio posebnu masku s kojom će moći istrčati na teren u subotu. Dozvolu za nastup dobio je i Švicarac Eren Derdiyok koji je u porazu svoje reprezentacije od Argentine (3:1) lakše ozlijedio stopalo.