IGRAČI SMIJENILI PRPIĆA

Čilić: Očekujemo da Ivanišević postane izbornik

27.11.2011 u 17:29

Bionic
Reading

Gostujući u HTV-oj emisiji 'Olimp', Marin Čilić je potvrdio da je kao prvi igrač reprezentacije tražio od donedavnog izbornika Davis kup vrste Gorana Prpića da odstupi

'Mi igrači sastali smo se u Vukovaru i razgovarali o situaciji u reprezentaciji. Usuglasili smo se oko toga da ozračje nije bilo najbolje i da nam je potrebno neko osvježenje. Nije mi bilo baš ugodno, ali kao prvi igrač reprezentacije bio sam dužan to prenijeti izborniku. Sve za dobrobit reprezentacije i nas igrača. Bilo bi možda bolje da to nisam učinio telefonom, ali okolnosti su bile takve. Želimo Gorana Ivaniševića za izbornika i očekujemo da se HTS dogovori s njim', kazao je Čilić te tako korigirao prijašnju izjavu da 'ništa ne zna o tome'.

Marin nije zadovoljan sa 22. mjestom na ATP listi, ali ga ohrabruju igre u drugom dijelu godine, od umaškog turnira naovamo, i zato očekuje bolje rezultate.

'Odigrao sam nekoliko mečeva iz kojih sam mnogo toga naučio. Sljedeće godine su i OI u Londonu, a meni će biti skoro 24 godine i zato imam pravo razmišljati o tome da sam kandidat za medalju', kazao je Čilić kojemu je, kako kaže, dobro došao mjesec dana odmora da zaliječi koljena koja najviše stradavaju prilikom promjene podloge.