aba liga

Cibona razbijena u Beogradu; Crvena zvezda lako slavila s 28 koševa razlike

03.12.2023 u 21:31

Bionic
Reading

Košarkaši Cibone bili su bez šanse na gostovanju u Beogradu, u ogledu 10. kola regionalne ABA lige Crvena zvezda je slavila 84:56 (21:16, 25:13, 15:14, 23:13)

Određeni priključak Cibona je održavala tek tijekom prve četvrtine, a domaći sastav odlijepio se na startu druge dionice i do kraja slavio s uvjerljivom razlikom.

Kod Cibone je prvi strijelac bio Domagoj Proleta s 13 koševa uz dvije asistencije i tri skoka. Po deset koševa su ubacili Jakov Mustapić i Ivan Perasović, s tim da je potonji ostvario i pet skokova. Najbolji igrač u pobjedničkom sastavu bio je Mike Tobey koji je ubacio 23 koša, a imao je i pet skokova.

'Prije svega čestitke momčadi Crvene zvezde na pobjedi, mislim da je i prije utakmice bilo jasno da je prilično velika razlika u kvaliteti između ekipa. Bez obzira na to, nisam zadovoljan s reakcijama svojih igrača, izgubili smo previše lopti iz čega nam je Crvena zvezda zabila 34 koša. Za nešto bolji i kvalitetniji otpor trebali smo i bolji šut, ali to se večeras nije dogodilo. Crvenoj zvezdi želim sve najbolje u nastavku sezone', rekao je trener Cibone Jakša Vulić po završetku utakmice.

Cibona se sada okreće važnoj utakmici 11. kola protiv izravnog konkurenta Splita. Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 18 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Standings provided by Sofascore