SLOVENSKI STOPER

Cesar: Dinamo je moj klub, ali nisu me zvali

23.12.2008 u 12:16

Bionic
Reading

Slovenski reprezentativni stoper Boštjan Cesar, koji je nogometno ime stekao u Dinamu, nalazi se na odmoru u Zagrebu. Ugovor s Olimpiqueom iz Marseillea istječe mu sljedeći tjedan i sigurno će napustiti Francusku, no iz Maksimira mu se još nitko nije javio

Cesar je ljevonogi stoper koji poznaje i voli Zagreb, a treneru Vlaku bi olakšao staru želju da Igora Bišćana prebaci u vezni red. Iz Dinama je otišao prije tri godine, a sezonu kasnije doživio je tešku ozljedu sljepoočnice. S WBA-om je kao standardni igrač izborio plasman u engleski Premiership, a nakon povratka u Marseille nije se naigrao. Tržišna vrijednost kreće mu se oko milijun eura, a na leđima mu je 26 godina.


Cesar je razgovor za tportal počeo čuđenjem:

Čitam u novinama da sam razgovarao s Dinamovim vodstvom, ali nismo se sastali, niti smo dogovorili sastanak.

Ipak, ljevonogi Slovenac s 31 reprezentativnim nastupom ne bi imao ništa protiv povratka u modri dres.
Dinamo je moj klub u kojem sam proveo sedam najljepših godina u karijeri. Godi mi da se interesiraju za moje usluge, ali imam i drugih opcija.

U pitanju su, prenosi nam slovenski kolega, jedan nizozemski i jedan engleski klub, ali Boštjan ne želi otkriti točne lokacije.
U Marseilleu sam jasno dao do znanja da želim otići, a mislim da je svima u interesu da se taj transfer ostvari ove zime. Ja želim igrati i zbog sebe i zbog reprezentacije, a oni bi dobili određenu svotu za odštetu. Ipak, odlučit ću ja.

Koje su vam konkretne želje?

A čujte, ja bih najradije u Manchester United, ali to neće ići. Igrao sam u Engleskoj i to bi mi bila najdraža varijanta, no pričekajmo malo pa ćemo vidjeti. Trenutno sam na odmoru, ima vremena.