mlad i zaigran...

Čelnici Barce nemaju milosti; usnula zvijezda platit će najveću kaznu u klupskoj povijesti

13.12.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Ousmane Dembele (21) u Barcelonu je stigao u ljeto 2017. godine. Katalonci su za njega dortmundskoj Borussiji platili čak 105 milijuna eura, a Francuz je trebao biti zamjena za odbjeglog Neymara. No, do sada je Dembele pokazao da samo zna raditi - probleme...

U Barceloni jednostavno ne znaju što i kako raditi s Ousmaneom Dembeleom! Mladi je Francuz preskupa investicija da bi ga se samo tako riješili, bez sumnje ima 'ono nešto' neophodno da bi bio velika zvijezda, ali definitivno ima i puno problema. Dembele je najčešće fokusiran na sve osim nogometa, a iz dana u dan čini propuste za koje mu u Barceloni više ne žele praštati.

Predug je popis njegovih 'nestašluka', no veliki je problem njegova ovisnost o video-igricama zbog kojih provodi besane noći i najčešće jednostavno - prespava i ne dođe na trening. Nije su se to dogodilo jednom, u klubu su otišli tako daleko da su mu organizirali i liječenje od ovisnosti!

>> Trebao je biti zamjena za Neymara, platili su ga 105 milijuna eura, a sad ide na odvikavanje...

Pa ipak, čini se kako baš i nije pomoglo. Tako je Dembele, koji je zabio u posljednje dvije utakmice - prvo u gradskom derbiju s Villarrealom (pobjeda Barce 4:0), a onda i u Ligi prvaka protiv Tottenhama (1:1) - još jednom propustio trening te će zbog toga platiti. I to 'masno'.

Francuz je zaspao i zakasnio na trening koji je bio zakazan za 11 sati ujutro. No, nije zakasnio par minuta već se u Barcinom trening kampu ukazao s tri sata zakašnjenja! I bez ikakvog realnog objašnjenja! Čelnici Barcelone i trener Ernesto Valverde za njega više jednostavno nemaju strpljenje te su ubuduće odlučili svaku takvu glupost kažnjavati novčano.

  • +5
La liga, Espanyol - Barcelona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za početak će uspavani Dembele platiti najveću novčanu kaznu u klupskoj povijesti, 'okruglo' 200.000 eura!

Izvori bliski prvoj momčadi Barce i samom Dembeleu kažu kako mladom Francuzu nije svejedno, bez obzira na to što mu je ta kazna 'dnevni dohodak', ali u isto vrijeme svi tvrde kako ga ni takva 'disciplinska mjera' neće natjerati da se uozbilji.

>> Barcelona ga je platila 115 milijuna eura, a on se dva dana nije pojavio na treninzima

'On je jednostavno premlada i preskupo plaćena zvijezda, ne zna se nositi s pritiskom kojeg donosi igranje za Barcelonu', kazao je neimenovani izvor i zaključio:

'Trebat će mu vremena, Dembele nije loš dečko, ali jednostavno nema razvijen osjećaj odgovornosti. Mlad je, zaigran, povodljiv i to mu sve sad dolazi na naplatu. Nadam se da će se opametiti što prije...'