kupili su ovisnika

Trebao je biti zamjena za Neymara, platili su ga 105 milijuna eura, a sad ide na odvikavanje...

16.11.2018 u 18:35

Bionic
Reading

Ousmane Dembele (21) i dalje je najveći problem u svlačionici Barcelone. Francuz je u ljeto 2017. stigao iz Borussije Dortmund za 105 milijuna eura kao zamjena za odbjeglog Neymara, ali do sada se nije iskazao. Dapače, mladi napadač iz dana u dan 'tone' sve dublje

U posljednje vrijeme Ousmane Dembele je u čestim sukobima s čelnicima Barcelone, u vijestima je najviše zbog svojih 'ispada' u svlačionici ili izvan terena, a o njegovim se igrama najmanje piše. Sad je otkriveno i u čemu je problem...

Treneri i članovi stručnog stožera posumnjali su da Dembele ima zdravstvenih problema, nekoliko je puta kasnio na treninge, dva puta je čak zakasnio i na utakmice (1), a proteklih se tjedana žalio na bolove u trbuhu. Prije nekoliko dana uopće se nije javljao na telefon, cijeli je dan trajala potraga za njim iako je on jednostavno - bio doma!

No, problemima bi mogao biti kraj jer je napokon otkriveno u čemu je problem! Mlađahni Ousmane Dembele jednostavnim je rječnikom - OVISNIK! Bio bi to veliki udarac za Barcu, ali srećom radi se o tome je ovisan o - igricama! Kako god bilo, ovisnik je.

Španjolski dnevni list AS piše da Dembele često cijelu noć provede za kompjuterom ili ispred televizora igrajući igrice s prijateljima koji su doselili živjeti s njim u Barceloni. Dečki jednostavno nemaju mjere, igraju 'do iznemoglosti', a taj je 'ceh' na kraju platio Dembele koji zbog manjka sna i nakupljenog umora jednostavno ne može funkcionirati, a o tome da bi u takvom stanju mogao igrati nogomet na vrhunskoj razini iluzorno je uopće i pričati.

'On ne izlazi skoro nigdje, u Barceloni sumnjaju da je ovisan od igricama i sada svim silama pokušavaju pronaći rješenje ovog ogromnog problema', navode španjolski mediji.

  • +10
La liga, Barcelona - Real Betis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Najprije je Dembele govorio kako ima problema s trbuhom, te da je to razlog kašnjenja, ali nakon što su ga odveli na pregled, ustanovljeno je kako je nogometaš skroz zdrav. U klubu su sada bijesni, smatraju da se Dembele zapustio, da je potpuno bez kontrole i uveliko razmišljaju o tome da ga pošalju na - odvikavanje!

Za početak su mu organizirali razgovore sa psihologom koji će odlučiti kakvi će biti sljedeći koraci jer Barcelona pod svaku cijenu mora zaštiti svoje milijunsko ulaganje. Ovog su mladog i nadarenog nogometaša Borussiji (D) platili 105 milijuna eura, no čini se kako je Francuzu dolazak u Barcelonu bio popriličan stres pa je evoluirao. Od sjajnog igrača do ovisnika o igricama...