STRAŠNO

Brutalno ubojstvo! Policajac upucao neporaženog borca

Bionic
Reading

Član brazilskog tima Kimura Nova Uniao i trener iz Alta Performance gyma, Luiz de Franca (25), ubijen je u dvorani u Natalu (Brazil)

Prema portalu G1, Luiza je nekoliko puta upucala osoba kojoj se još utvrđuje identitet, a zločin je navodno zabilježen na kameri.

Portal MMAFighting.com je sakupio više detalja o ovoj tragediji.

Prema izvješćima, glavni osumnjičeni za ubojstvo je policijski poručnik koji je trenirao u Alta Performance gymu, ali je bio isključen prije 15 dana prije jer je 'bio prenasilan.' Lokalna policija je rekla portalu G1 da je zločin snimljen na vrpci, ali se još uvijek utvrđuje je li policajac ubio 25-godišnjeg borca.

Policajac Lenildo Sena, koji istražuje zločin, je rekao portalu G1 da je osumnjičeni patio od depresije u prošlosti, ali nije pokazivao znakove psihičkih problema,' prenosi Profightstore

Jedan od mečeva nesretnog Franca


De Franca, koji je prešao u profesionalce 2012. godine, ostvario je tri pobjede nasuprot nula poraza, a u jednom periodu je trenirao i s Wanderleijem Silvom.

Wanderlei se osvrnuo na tragediju preko Facebook profila.

'Zbilja sam tužan. Luiz de Franca, koji je trenirao s nama u Las Vegasu gotovo godinu dana, brutalno je ubijen u Natalu. Bilo mu je tek 25, nikada nije ulazio u nevolje. Bio je dobar dečko.'