Čedesni Littler

Britanski tinejdžer ruši sve rekorde; potpisao je najveći ugovor u povijesti pikada!

22.02.2024 u 10:51

Bionic
Reading

Luke Littler, engleski tinejdžer koji je nedavno na Svjetskom prvenstvu senzacionalno stigao do finala, potpisao je višemilijunski ugovor

Kako pišu britanski mediji Luke Littler potpisao je ugovor za tvrtku Target Darts koja proizvodi pikado-strelice i koja s njim surađuje od 12. godine kad je ubilježio prve ozbiljne rezultate. Kako se doznaje riječ je o 'najvećem ugovoru u povijesti pikada', ali milijunski iznos nije poznat. Također se nagađa da je riječ o ugovoru u trajanju od pet do deset godina te kako će Littler dodatno zaraditi i od postotka prodaje..

Mladi 17-godišnji Littler svjetski poznat postao je tijekom Svjetskog prvenstva kad je redom rušio favorite i stigao do finala u kojem je izgubio od 28-godišnjeg Lukea Humphriesa.

'Potpisivanje dugoročnog ugovora s Target Dartsom za mene je poseban trenutak. Prate me otkad imam 12 godina te se veselim što nastavljamo odnos. Podrška i pažnju koju imam pomogli su mi kako bih napredovao', kazao je Littler nakon potpisivanja ugovora.

'Zadnjih nekoliko mjeseci bili su vrlo burni, ali jedna od najboljih stvari za mene je ta što je puno ljudi počelo igrati pikado', dodao je Littler.