sad se sve zna

Brazilskom izborniku je 'pukao film' pa je kratkim i jasnim odgovorom otkrio hoće li Neymar igrati protiv Južne Koreje

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 04.12.2022 15:52
  • Objavljeno 04.12.2022 u 15:52
Bionic
Reading

Neymara je 24. studenog na utakmici 1. kola oštrim startom ozlijedio 'srpski drvosječa', branič Nikola Milenković. Sredili su tako Srbi Neymara koji je zbog ozljede ligamenata gležnja morao propustiti utakmice protiv Švicarske i Kameruna...

Novinari su na konferenciji za medije brazilske reprezentacije upitali igrača Thiaga Silvu hoće li Neymar zaigrati u osmini finala protiv Južne Koreje (ponedjeljak, 5. prosinca, 20 sati).

To je pitanje očigledno razljutilo brazilskog izbornika koji je posljednjih dana izbjegavao davati bilo kakve prognoze vezane za Neymarov povratak na teren. Zato je sad Tite iznenadio sve, uzeo je mikrofon i odgovorio umjesto Thiaga Silve.

'Da', kazao je Tite i još jednom ponovio:

'Neymar će igrati za Brazil u utakmici osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Južne Koreje!'

  • +22
SP Katar 2022: Brazil - Srbija, 24.11.2022. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Podsjetimo, Neymar je ozlijedio gležanj na prvoj utakmici grupne faze protiv Srbije i od tada se oporavljao, a u subotu je odradio prvi trening s loptom. To su Brazilci objavili i na društvenim mrežama...

No, izvori bliski brazilskoj reprezentaciji tvrde kako Tite ne želi forsirati Neymara te on vjerojatno neće započeti utakmicu nego će ući s klupe u posljednjih pola sata utakmice ili ranije ako će biti potrebno.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal