koliko će pauzirati?

Oglasio se ozlijeđeni Neymar i poslao zabrinjavajuću poruku: Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 25.11.2022 20:53
  • Objavljeno 25.11.2022 u 20:53
Bionic
Reading

Brazil je skupo platio pobjedu 2:0 protiv Srbije u 1. kolu Svjetskog prvenstva. U 80. minuti se nakon jednog duela ozlijedio Neymar koji je u suzama napustio teren

Nesretni je Neymar ozlijedio ligamente desnog gležnja, a od bolova je na klupi za pričuve i zaplakao. Dodatnim liječničkim pregledima potvrđena je teška ozljeda te se za sada ne zna kad će biti spreman i hoće li uopće zaigrati na ovom SP-u.

Liječnik brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar je obznanio da su Neymaru ozlijeđeni ligamenti u skočnom zglobu, a otkrio je da je sličnu ozljedu u dvoboju protiv Srbije pretrpio i Danilo.

'Tu dvojicu igrača nećemo imati na raspolaganju za sljedeću utakmicu, ali oni nastavljaju s procesom oporavka s ciljem da budu spremni za nastavak natjecanja', objavio je dr. Lasmar u video poruci koju je objavio Brazilski nogometni savez.

Pitanje je hoće li i kad će biti spremni, a brazilski mediji tvrde kako će sigurno propustiti sljedeće dvije utakmice grupne faze.

'Uvjereni smo da će Neymar ponovno igrati na ovom Svjetskom prvenstvu', samouvjereno je izjavio brazilski izbornik Tite, a nakon svega se na društvenim mrežama oglasio i sam Neymar. Njegova poruka zvuči zabrinjavajuće...

  • +22
SP Katar 2022: Brazil - Srbija, 24.11.2022. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

'Ponos i ljubav koju osjećam noseći ovaj dres ne može se objasniti. Da mi je Bog dao da biram gdje ću se roditi, to bi bio Brazil. Ništa nisam dobio na pladnju, uvijek sam morao juriti za svojim snovima i životnim ciljevima. Nikad nikome nisam želio zlo, a pomagao sam onima kojima je to bilo potrebno. Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, i to opet na Svjetskom prvenstvu...', napisao je Neymar i dodao:

'Ozlijeđen sam. Boljet će, ali sam siguran da ću dobiti priliku vratiti se i učiniti sve da pomognem svojoj zemlji, suigračima i samome sebi. Tako dugo da čekam kako bi me neprijatelj olako srušio? Nikada! Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vjera je beskonačna', zaključio je Neymar.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal