VEĆ OVOG LJETA

'Bomba' iz Madrida: Real napuštaju Ronaldo i Casillas!

12.05.2015 u 16:58

Bionic
Reading

Iako se već neko vrijeme špekulira kako bi neki od najvažnijih Realovih igrača mogli napustiti klub, u utorak se po tom pitanju oglasio i bivši vratar Reala - Agustin Rodriguez Santiago

Dan je uoči važne utakmice u kojoj Real pokušava spasiti sezonu, jer praktički je ostao bez prvenstva, a već davno ispao je i iz španjolskog kupa, pa mu Liga prvaka ostaje jedina nada.

Međutim, prošlog tjedna u Torinu su Ancelottijevi igrači izgubili od Juventusa 2:1 i sada se moraju 'čupati'. No, nakon tog poraza, pa remija s Valencijom, ali i izostankom našeg Luke Modrića, Realovi izgledi nisu obećavajući.

A novi pritisak stigao je od klupske legende, vratara koji je nosio dres kluba od 1980. do 1990. Agustína Rodrígueza Santiaga, koji je u razgovoru za Radio Marcu najavio odlazak dviju klupskih legendi.

'Siguran sam da će Iker Casillas otići. Cristiano Ronaldo također. I u to sam siguran. Čitajte vijesti već u srijedu, vidjet ćete.'

Prema pisanju istog izvora, Casillas bi mogao otići u Arsenal ili Liverpool, dok se Ronalda veže uz bivši klub Manchester United, odnosno, klub iz američke MLS lige.

U svakom slučaju, vrijedi pričekati srijedu. Pitanje je samo na koju je Santiago srijedu mislio.