SLUŽBENA POTVRDA

'Bomba' iz Gradskog vrta, Ivan Meštrović više nije predsjednik Osijeka; iz kluba odmah reagirali i objasnili zašto se to dogodilo

23.06.2020 u 17:30

Bionic
Reading

Predsjednik Ivan Meštrović na vlastiti zahtjev i uz razumijevanje predsjednika Nadzornog odbora i većinskog vlasnika Lorinca Meszarosa neće nastaviti djelovanje u Klubu u sljedeće četiri godine kao predsjednik NK Osijek

On će kao predsjednik Udruge Škole nogometa osječkog prvoligaša, isključivo posvetiti završetku izgradnje novog nogometnog stadiona i kampa na Pampasu.

Novi klupski predsjednik bit će dosadašnji potpredsjednik Ferenc Sakalj, inače dugogodišnji prijatelj i suradnik kako Meszarosa, tako i Meštrovića.

Ostatak managementa ostaje nepromijenjen i maksimalno fokusiran na što bolji sportski rezultat u neizvjesnoj borbi za vrh prvenstvene ljestvice u Hrvatski Telekom Prvoj ligi.

Iz Osijeka isto tako poručuju da su se suvlasnici Kluba nasmijali na medijske špekulacije o nekakvom sukobu, te poručuju da su odlučni i dalje zajedničkim snagama ispuniti sve ono što je zacrtano u klupskim projektima i ambicijama.

  • +9
Hrvatski telekom Prva liga, 30. kolo, Inter Zaprešić - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL