Huligani mu prijete

Šokantne scene iz Šibenika: Nakon kiksa protiv Lokomotive pred obiteljskom kućom napadača Hajduka osvanule uvredljive poruke i prijetnja smrću

23.06.2020 u 14:49

Bionic
Reading

Marin Jakoliš neugodno se iznenadio kada je pred svojom obiteljskom kućom u Šibeniku vidio prijetnje smrću napisane na obližnjem zidu

Navijači Hajduka ogorčeni su izgledom i igrom svoje voljene ekipe u nastavku prvenstva. Od kada se vratila Hrvatski Telekom Prva liga Hajduk je pobijedio Inter s 2:1 i Istru s 0:1, a potom izgubio od Varaždina s 2:3 na Poljudu i prosuo 0:2 protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj i na kraju izgubio s 3:2.

Tim zadnjim porazom od Lokomotive 'bijeli' su ujedno i omogućili najvećem rivalu Dinamu da i službeno postane prvak iako već godinama Splićani ne mogu u istu rečenicu sa Zagrepčanima. Igor Tudor to je trebao promijeniti, ali ne ide preko noći. Hajdukov brod tone sve dublje, a sada je ugrožena i Europa, posebno drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Splitski je sastav trenutno pet s 51 osvojenim bodom. Četvrta Rijeka ima 52, baš kao i treći Osijek, a ispred njih je Lokomotiva s 53 osvojena boda pa ćemo do kraja gledati žestoku borbu za Europu. Hajduk je u utakmici s Lokomotivom vodio 2:0 i onda sve prokockao i izgubio s 3:2 i umjesto drugog ulovio peto mjesto. Navijači su izgleda krivca pronašli u mladom napadaču Marinu Jakolišu koji je kod 2:2 promašio jednu priliku.

Huligani su na njegovoj kući u šibenskom naselju Crnici napisali poruku u kojoj mu prijete smrću. Na Facebook ju je prenijela stranica 'Hajduči portal'.

'Grafiti na kući Jakoliševih! Pod okriljem noći na kući igrača Hajduka Marina Jakoliša u šibenskom naselju Crnici osvanuo je grafit neprimjerenog sadržaja. Fotografija kuće u kojoj živi obitelj Jakoliš sve za sebe govori', napisali su iz Hajdučkog portala uz fotografiju zida na kojem stoji:

'Piješ, šmrčeš, pušiš s Hajdukovim parama, tribat će ti materi crna marama. J.... ti mater 120.000 puta', napisao je nepoznati počinitelj prijeteći Jakolišu smrću.

Grafiti na kući Jakoliševih! Pod okriljem noći na kući igrača Hajduka Marina Jakoliša u šibenskom naselju Crnici...

Posted by Hajdučki portal on Tuesday, 23 June 2020