ZAISTA SVAŠTA

Boksački prvak Tyson Fury odgovorio na prljave optužbe i stao na kraj teoriji zavjere koja zaista zvuči suludo

02.07.2020 u 15:16

Bionic
Reading

Tyson Fury odlučio je javno progovoriti o žestokim optužbama koje su se pojavile nedugo nakon njegovog meča s Deontayem Wilderom i koje su ovih dana ponovno uzele maha

Nakon što je u veljači jednom dominantnom predstavom detronizirao 'Bronačanog bombardera' i tako od njega preuzeo WBC-ov teškaški pojas, Fury se suočio s optužbama dijela fanova da nije imao u potpunosti u rukavice zavučene ruke.

Nastavno na te optužbe, ovih je dana Marsellos Wilder, mlađi brat bivšega prvaka, napao Furyja da je u rukavicama imao tupi predmet koji je Deontayu ostavio ozbiljne tragove na glavi.

'Doktori su otkrili da moj brat ima udubljenje na bočnoj strani glave, a isto je uzrokovao tupi predmet kojim je udaren u glavu tijekom posljednje borbe. Pregledom je utvrđeno da nikakva rukavica ili šaka nisu mogli uzrokovati takvu štetu. Otac mi je jednom rekao da ako izvučeš pištolj na nekoga, onda ti je bolje da ga ubiješ. Jer ako to ne napraviš, on će se vratiti i ubiti tebe. Kralj će ponovno ustati, dolazimo po krv', poručio je Marsellos, a prenosi Fight Site.

Nedugo nakon toga se oglasio i Fury koji je odlučio stati na kraj svim 'teorijama zavjera'.

'Ovo je moj odgovor na prljavu igru Deontaya Wildera i njegovog tima. Upravo sam pročitao članak koji govori da sam možda u rukavicama imao neke tupe predmete. Da, imao sam dva 125 kilograma teška razarača u svakoj rukavici', započeo je Fury.

'Udaranje u bočni dio glave će ti to napraviti, osim ako i Wilderov trener Jay Deas, skupa s lasvegaškom Komisijom koja nije niti u jednom trenutku napustila prostoriju, nije uključen u ovu teoriju zavjere. Deas je bio u prostoriji dok su mi omatali ruke. On ih je pregledao, a isto su napravili i svi ostali koji su se tamo nalazili. Nitko tada nije napuštao prostoriju, a svi sad navode nekakvu prljavu igru. To su sra..a! Sljedeći put ću napraviti udubljenje u njegovog boksačkoj karijeri i tako ju završiti s dva njegova uzastopna poraza nokautom', glasio je odgovor 'Kralja Cigana' na žestoke optužbe.

Podsjetimo, pred nama je i treći susret Furyja i Wildera. Iako nekog službenog datuma još uvijek nema, pretpostavlja se da bismo njihov novi meč mogli gledati krajem ove godine.