poljski reprezentativac

Bivši nogometaš Dinama pohvalio se vrijednim 'trofejem': Luka Modrić mi je darovao dres, znao je tko sam...

01.01.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Damian Kadzior (28) u ljeto je 2020. godine iz Dinama prešao u redove španjolskog Eibara. Sjajni se poljski reprezentativac vrlo brzo uklopio u novu momčad, a sada je u razgovoru za španjolske medije otkrio kako je prije nekoliko tjedana dobio neočekivani dar

Momčad Eibara čeka borba za ostanak u ligi, ali u utorak je mali baskijski klub iznenadio veliku Barcelonu odigravši 1:1 u gostima kod 'katalonskog ponosa'. Važnu ulogu u tom remiju odigrao je i bivši nogometaš zagrebačkog Dinama, poljski reprezentativac Damian Kadzior.

Poljak se tako sada u razgovoru za španjolske medije pohvalio i vrijednim 'trofejem' kojeg je na dar dobio nakon utakmice protiv madridskog Reala. Kadzior je inače veliki navijač 'kraljevskog kluba' pa mu je taj dar još i značajniji.

'Nemam razloga skrivati, oduvijek sam navijač Real Madrida. Sa suprugom sam se kao navijač vozio do Madrida da gledam utakmice Reala', otkrio je Kadzior pa se pohvalio:

  • +3
Barcelona - Eibar 1:1 Izvor: EPA / Autor: Alejandro Garcia

'Ranije sam upoznao Luku Modrića, a nakon utakmice sam dobio dres na dar, znao je tko je Kadzior. Sjetio me se iz dana dok sam igrao u Dinamu. On je uvijek pratio utakmice 'modrih'.

U tekućoj sezoni Kadzior je igrao u šest utakmica La lige,a na terenu je ukupno proveo 194 minute.