IZBORNIK OTVORENO

Bilić: Sammir me nije uvjerio da je bolji od onih koje imamo

25.02.2012 u 08:31

Bionic
Reading

Slaven Bilić polako se oporavlja nakon operacije kuka. Do početka Eura 2012. u Ukrajini i Poljskoj Bilić će biti u top formi, a do tada slaže sliku reprezentacije koja će igrati na smotri najboljih u Europi

Izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića dugo nije bilo u medijima. U velikom razgovoru za Sportske novosti izbornik Bilić dotakao se mnogih tema, među kojima i borbe za predsjednika HNS-a, ali i toliko spominjanog Sammira.

Što se tiče Dinamova veznjaka Sammira, izbornik Bilić je bio jasan.

'Nema nikakvih novosti u odnosu na ono što sam već ponavljao. Svatko tko može nastupiti za Hrvatsku potencijalan je reprezentativac, ali poziv će dobiti ako me uvjeri da igrama to zaslužuje, pa tako i Sammir. No dosad me nije uvjerio da je bolji od igrača koje imamo na toj poziciji', kazao je Bilić.

Što se tiče priče o nekom novom budućem predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza, Bilić ima svoje mišljenje.

'Otkako sam izbornik, ne miješam se u politiku HNS-a. Što se tiče Darija Šimića, on se artikulirao kao predsjednik Nogometnog sindikata i to je za svaku pohvalu. Sugerirao sam Bobanu da se uključi, ali on očito nije prelomio. Žao mi je što je tako jer Boban je sigurno najprihvatljivije, rekao bih i idealno rješenje za lidera HNS-a', kazao je između ostalog Slaven Bilić.