Liga prvaka mladih

'Bili tići' dobili dva fantastična pojačanja uoči završnice Lige prvaka

15.04.2023 u 13:56

Bionic
Reading

Juniori Hajduka u petak (21. travnja, 18 sati) igraju polufinale Lige prvaka protiv Milana. Svladaju li 'rossonere' u finalu ih čeka pobjednik ogleda Sportinga i AZ Alkmaara

Trener Hajduka Ivan Leko potvrdio je kako će za samu završnicu Lige prvaka mladih iz prve momčadi 'posuditi' trojicu igrača. Tako će se juniorima Hajduka za utakmicu polufinala protiv Milana (petak, 21. travnja, 18 sati) priključiti prvotimci 'bilih' Luka Vušković, Rokas Pukštas i Roko Brajković.

Vušković je za seniore debitirao čim je napunio 16 godina, krajem veljače u derbiju s Dinamom, te je do sada odigrao sedam utakmica.

Pukštas je dvije godine stariji, debitirao je još prošle sezone, a u posljednje vrijeme igra sve češće. Na posljednjih se nekoliko utakmica pod vodstvom Ivana Leke ustalio kao standardan član prve momčadi, a do sada je u 16 prvoligaških utakmica zabio četiri gola.

Sigurno je da će obojica, kao i Brajković, biti značajna pojačanja za juniorsku momčad. Ako 'bili tići' u petak svladaju 'rossonere' u finalu ih čeka pobjednik ogleda Sportinga i AZ Alkmaara.