'pijani' trening

Željko Sopić ispunio obećanje; nogometaši Gorice trenirali su u jedan u noći

15.04.2023 u 09:16

Bionic
Reading

Gorica je u petak demolirala Šibenik u gostima čak 4:0, važna je to pobjeda u borbi za ostanak u ligi, a nakon susreta je trener momčadi iz Velike Gorice svojim igračima obećao noćni trening. I dobili su ga...

Veliku i važnu pobjedu ostvarili su nogometaši Gorice u petak na Šubićevcu. Slavili su čak 4:0 protiv Šibenika koji im je izravni konkurent u borbi za ostanak u SuperSport HNL-u.

No, trener Željko Sopić jako dobro poznaje svoje igrače, pa je nakon susreta pred kamerama upozorio.

'Sad će zaživjeti taj balkanski mentalitet jer moji igrači će se sad ponapijat u autobusu... Kao da ne znaju da ih čeka trening u 1 ujutro kad dođemo u Goricu. A čeka. Da izbace alkohol iz sebe', kazao je Željko Sopić nakon susreta, no mnogi ga baš i nisu ozbiljno shvatili.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

A očigledno je da Sopić ispuni ono što je obećao.

'Ako vas je probudilo neko svjetlo u Velikoj Gorici, ne brinite, to su samo naši reflektori, treniramo', stoji u objavi kluba na društvenim mrežama.

Da, dečki su oko pola dva u noći stigli u Veliku Goricu i odradili 'nagradni' trening nakon važne pobjede. Nema se tu što za prigovoriti, Željko Sopić je čovjek od riječi...

  • +21
NK Šibenik - NK Gorica, SuperSport HNL, 14.4.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL