BAYERN ĆE SLAVITI

Bavarci u transu: Sad smo favoriti za naslov

26.04.2012 u 08:28

Bionic
Reading

Iako je Jupp Heynckes već s Realom osvojio Ligu prvaka, dojam je da ga u Madridu nisu ozbiljno shvatili. Bayern je u srijedu izgledao vrlo moćno, a čelni ljudi kluba okuražili su se uspjehom i najavili uzimanje naslova

Nakon pobjede 2:1 u Münchenu, Bavarci su bili uvjereni da mogu izboriti svoje deveto finale. No svi ostali pratitelji nogometa veće su šanse davali Realu, koji je impresionirao i u El Clasicu te u pobjedničkom raspoloženju čekao uzvrat polufinala.

Zabili su 'kraljevi' u samo 14 minuta dva gola preko Cristiana Ronalda, no ni tada se Nijemci nisu predavali. Čak naprotiv, tek tada su počeli kontrolirati igru i zbivanja na terenu, a pogodak Robbena u 26. minuti samo ih je ohrabrio u njihovom naumu.

Istina, mogli su i prije serije penala, preko Gomeza i Robbena osigurati nastup na svom stadionu 19. svibnja, ali nije im se osmjehnula sreća, ali jest vratar Neuer, koji je odmah skinuo udarce Ronaldu i Kakáu.

'Ovo je ludnica, nevjerojatna utakmica. Nikad nisam gledao utakmicu s toliko šansi. Sad smo favoriti za osvajanje Lige prvaka', rekao je Uli Höness, prvi čovjek Bayerna, nakon utakmice.