navijači nisu sretni

Barcelona potpuno razočarala: Najveći gubitnik ovog ljeta!?

02.09.2017 u 09:46

Bionic
Reading

Posljednjeg dana prijelaznog roka u Španjolskoj uprava Barcelone nije uspjela dovesti niti jedno pojačanje pa se može reći da Valverdeova momčad znatno oslabljena ulazi u novu sezonu...

Navijači Barcelone iznimno su razočarani ovog ljeta, jer klub je doživio debakl na tržištu nogometaša. Nakon dugo vremena završili su Katalonci u debelom financijskom plusu, što zapravo nije pozitivno ako se boriš s velikanima za španjolske i europske titule.

  • +3
Španjolski Superkup: Barcelona - Real Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Podsjetimo, Neymar je pobjegao uz odštetu od 222 milijuna eura u PSG, a Barca mu nije uspjela pronaći adekvatnu zamjenu. Transferi Verrattija, Coutinha i Di Marije su propali, stigao je tek Ousmane Dembele iz Borussije Dortmund koji je još mlad i ne može igrati na nivou slavnog Brazica, a kupovine veznjaka Paulinha iz kineske lige ili braniča iz Semeda Benfice malo su koga oduševile.

Osim u slučaju Neymar, Barca ne samo što je doživjela debakl pri kupovini, već i pri prodaji otpisanih nogometaša. Arda Turan za kojeg su Kinezi nudili prošle zime 50 milijuna eura nije dobio niti jednu ponudu ovog ljeta, a nisu uspjeli prodati niti Andre Gomesa ni Mathieua pa se očekuje da će otići u budućnosti iz kluba bez odštete.

Sve u svemu, očajno je ovo bilo ljeto za klupsku upravu o čemu bruje ove subote španjolski mediji. Nije iznenađenje da navijači traže ostavku predsjednika Bartomeua i njegovih bliskih suradnika...