zamjena za aguera

Barcelona je ekspresno pronašla novog napadača; nezadovoljna zvijezda Manchester Uniteda stiže na Nou Camp

17.12.2021 u 19:03

Bionic
Reading

Nakon što je Sergio Aguero objavio da zbog problema sa srcem mora prekinuti karijeru, Barcelona je ostala na samo jednom napadaču u momčadi. Odmah su na Nou Campu krenuli u akciju kako bi u zimskom prijelaznom roku doveli pojačanje, no dodatni je problem nedostatak novca

Memphis Depay u ovom je trenutku jedina prava špica u momčadi Barcelone, pa su trener Xavi i čelnici kluba krenuli u potragu za igračem koji će zamijeniti Sergija Aguera koji je morao prekinuti karijeru zbog zdravstvenih problema.

Prvi je izbor bio napadač Intera Alexis Sanchez (32). Čileanac je od 2011. do 2014. već igrao za Barcu, a trenutno nije u planovima Simonea Inzaghija te ga se 'nerazzurri' pokušavaju riješiti. No, Alexis je u ovom trenutku jednostavno preskup za Barcu koja se uz sve probleme bori i s neviđenom financijskom krizom.

Srećom, vrlo su brzo pronašli rješenje. I to u redovima Manchester Uniteda! Sjajni urugvajski napadač Edinson Cavani nije zadovoljan statusom u Manchester Unitedu jer je dolaskom Cristiana Ronalda izgubio mjesto u prvih 11 te želi raskinuti ugovor već ove zime. A baš je to sjajna vijest za Barcelonu.

Navodno je legendarni El Matador s Barcelonom sve već dogovorio te se čeka samo da riješi problem oko ugovora s Unitedom. Španjolski mediji tvrde da je Barcelona Cavaniju ponudila ugovor do ljeta 2023. godine.

Sam Cavani je pristao čak i na smanjenje ugovora te bi do kraja aktualne sezone zarađivao 3.5 milijuna eura, dok bi u sljedećoj sezoni dobio povišicu te ugovor od četiri milijuna eura.

Mundo Deportivo je objavio kako je Edinson Cavani praktički jednom nogom već u Barceloni i da očekuje da mu Manchester United neće praviti probleme oko raskida ugovora.