španjolska liga

Barcelona ga je odbacila, a on je sad u 89. minuti zabio i spasio Atletico Madrid

12.02.2023 u 20:19

Bionic
Reading

Nogometaši Atletico Madrida pobijedili su u Vigu domaću Celtu 1:0 u utakmici 21. kola španskog prvenstva, te tako ostali na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice

Jedini hol na utakmici postigao je Memphis Depay u 89. minuti., a taj gol je tim vrijedniji jer je Atletico od 70. minute igrao s desetoricom, nakon što je crnogorski reprezentativac Stefan Savić dobio crveni karton.

Podsjetimo, Depay je u Atletico stigao prije samo dva tjedna iz Barcelone koja ga je prodala za samo tri milijuna eura, a sad je spasio svoju novu momčad i donio važna tri boda.

Momčad Diega Simeonea ima 11 pobjeda i četvrta je na tablici s 38 bodova. Celta je prekinula niz od dvije pobjede i nakon 10. poraza zauzima 13. mjesto na tablici s 23 boda.

U danas ranije odigranoj utakmici Getafe i Rayo Vallecano odigrali su neriješeno 1:1. Vallecano je poveo autogolom Maura Arambarija u 38. minuti, a izjednačenje i bod donio je Getafeu Enes Unal u 77. minuti.

Prethodno u 51. minuti Borja Majoral nije iskoristio jedanaesterac za Getafe, a potom u 87. minuti Raul de Tomas iz Raya također nije bio precizan s bijele točke. Getafe je od 54. minute igrao s igračem manje jer je Carlos Alena dobio drugi žuti karton. Rayo Vallecano je šesti na tablici s 33 boda, dok je Getafe predzadnji s 19 bodova na kontu.

Standings provided by Sofascore