odgovor na provokaciju

Bahati Hamilton dobio što zaslužuje: Ovako mu još nitko nije odbrusio!

31.05.2017 u 16:18

Bionic
Reading

Vozač američkog IndyCara Tony Kanaan poručio je Lewisu Hamiltonu koji je prije nekoliko dana ismijavao ovo američko natjecanje da je on prošle sezone izgubio titulu prvaka u prvenstvu u kojem su se natjecala samo dva vozača...

Podsjetimo, odlazak Alonsa u Indianapolis i njegov dobar nastup na legendarnom ovalu zabavljali su ljubitelje automobilizma u protekla dva tjedna. Španjolac je osvojio peto mjesto na kvalifikacijama i dobro se držao u utrci, no zbog kvara na motoru morao je odustati u samoj završnici.

Iako je većina bila impresionirala nastupom dvostrukog prvaka svijeta u utrci koja nije ni slična onima u Formuli 1, bilo je i kritičara, a najružniji komentar dao je Lewis Hamilton koji je ismijao IndyCar konkurenciju.

Indy 500, pobjeda Takume Sata Autor: YouTube

'Ako je Alonso u svom debitantskom nastupu na kvalifikacijama osvojio peto mjesto, u konkurenciji vozača koji na ovalima voze cijele godine, što to govori o IndyCaru?' zapitao se Britanac, a iz Amerike mu je stigao i odgovor.

Naime, iskusni Tony Kanaan, pobjednik Indianapolisa iz 2013. godine očito pomno prati Formulu 1 i udario je Lewisa gdje najviše boli.

'Alonso, bilo nam je zadovoljstvo, vjerujem da si puno toga donio na ovogodišnje izdanje. Skroman si, za razliku od nekih svojih kolega u Formuli 1,' izjavio je Brazilac na gala večeri nakon utrke pa se osvrnuo na Hamiltona:

'Što reći? Momak se natjecao u Svjetskom prvenstvu dva bolida prošle sezone i završio je drugi. Ne treba se ništa drugo reći. Fernando, ponosan sam što si ti ovdje s nama.'

Ne pamti se kad je netko ovako spustio Lewisu koji će ove sezone imati puno više posla u Formuli 1, jer nema više samo Nicu Rosberga protiv sebe, već i sjajne Ferrarije te Sebastiana Vettela za kojim zaostaje 25 bodova u ukupnom poretku...