NAMEĆU SE

Anži počeo kopati i po Realovom dvorištu

06.10.2011 u 20:22

Bionic
Reading

Ruski prvoligaš Anži Mahačkala u vlasništvu tajkuna Sulejmana Kerimova ima namjeru dovesti cijelu nisku najvećih nogometnih imena današnjice u skoroj budućnosti

Potvrdio je to nekadašnji lijevi bek madridskog Reala i brazilske reprezentacije, a aktualni igrač Anžija Roberto Carlos (38).

'Volio bih da dovedemo Cristiana Ronalda. Razgovarao sam i s Neymarom iz Santosa i ako ga Real ili Barcelona ne potpišu, učinit ćemo to mi', rekao je Carlos.

'Cilj nam je potpisati i Mourinha, ali ne samo njega. Pokušali smo razgovarati s različitim iskusnim, dobro poznatim trenerima. Želimo da Anži bude poput Barcelone ili Reala.'

Komentirao je Carlos kako se osjeća i njegov novopečeni suigrač Samuel Eto'o, koji je ljetos stigao iz milanskog Intera potpisavši trogodišnji ugovor prema kojem će godišnje zarađivati oko 10 milijuna eura po sezoni.

'Jako je sretan, ali ne samo zbog novca, nego zbog navijača koji ga sjajno tretiraju.'

U međuvremenu svjetski mediji prenose kako je Anži pokazao interes za otkup ugovora argentinskog napadača Manchester Cityja Carlosa Teveza, kojeg je premierligaški klub nedavno suspendirao zbog odbijanja ulaska u igru u susretu Lige prvaka protiv Bayerna.

Koliko ima istine u medijskim nagađanjima, pokazat će vrijeme, ali Anžiju svakako u prilog ide nepovratno narušen odnos Teveza i menadžera 'građana' Roberta Mancinija.