KAD BOGATI KRENU ULOV

Ante Rebić pred vratima bivšeg prvaka Europe; sportski direktor Eintrachta priznaje nemoć

07.06.2019 u 12:24

Bionic
Reading

U Eintrachtu iz Frankfurta u velikim su problemima, jer bi do počeka sljedeće sezone mogli ostati bez svih svojih najboljih napadača

Ovaj bundesligaš osvojio je sedmo mjesto u prvenstvu i opet izborio nastup u Europi, a u Europskoj ligi dogurao je do polufinala. Bila je to još jedna vrlo dobra sezona za Eintracht, a tome prije svega može zahvaliti svojim ofenzivcima – Hrvatu Anti Rebiću, Srbinu Luki Joviću i Francuzu Sebastienu Halleru.

No bogatiji klubovi krenuli su u lov na svu trojicu, Jović je već za 60 milijuna eura prodan u Real, a teško da će ostati i Rebić te Haller.

'Tijekom ljeta bismo mogli ostati bez sve trojice napadača - Jovića, Rebića i Hallera. A nismo ni u problemima, ne moramo ih prodavati. Takav je nogomet', priznao je sportski direktor Fredi Bobić.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hrvatsku javnost najviše zanima sudbina našeg reprezentativca koji zbog ozljede nije na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću u kvalifikacijskoj utakmici protiv Walesa (subota, 15 sati) koja se igra u Osijeku.

Prema informacijama Bilda Rebić je dobio ponudu milanskog Intera prema kojoj bi imao zajamčeno 4,5 milijuna eura godišnje po čemu bi bio jedan od najplaćenijih u tom talijanskom velikanu. Naravno, trebaju se dogovoriti i klubovi oko odštete, jer hrvatski napadač ima ugovor do ljeta 2022.