NERIJEŠEN STATUS

Ante Miše: Moje strpljenje je pri kraju

20.11.2008 u 20:31

Bionic
Reading

Bili brod pod palicom Ante Miše odlično plovi u HNL natjecanjima. Momčad Hajduka je puna samopouzdanja i jedino što još remeti atmosferu je neriješen status prvog stručnjaka na Poljudu

Otkada je zasjeo na klupu Hajduka kao zamjena za Gorana Vučevića Ante Miše ostavljao je dojam šutljivog i strpljivog čovjeka. Takav je bio i za vrijeme igračke karijere. No u nedjelju je, ponukan pitanjima novinara, ipak prozborio.

'Ja sam strpljiv čovjek, ali mi je strpljenje na izmaku, a vi iz toga sami izvucite zaključak', izjavio je Miše

Bio je to odgovor na pitanje koliko će još dugo voditi momčad sa statusom pomoćnog trenera ili s ugovorom pomoćnog trenera. Nije da se Miše žalio, ali…

Na klupi Hajduka, v. d. trenera odradio je pet utakmica, u kojima je četiri puta Hajduk slavio, a petu, kup ogled sa Slaven Belupom, završio je neodlučeno. Još impresivnije, u pet utakmica Hajduk nije primio nijedan gol.

'To je pokazatelj da smo uhvatili konce, podigli agresiju na razinu koja treba krasiti Hajduk. Naša tajna uspjeha je i dobra atmosfera u klubu i među igračima', rekao je Miše, kojeg očekuju dva najzahtjevnija zadatka otkada je na klupi Hajduka.

U nedjelju, pa odmah potom i u srijedu u okviru HNL-a i kupa 'bili' gostuju u Koprivnici. Sve osim obiju pobjeda narušilo bi dojam i rezultate koje je Hajduk postigao pod Mišinim vodstvom.

'Prolaz u kupu i pobjeda u prvenstvenom ogledu bi me zadovoljili. Sve osim toga ne', rekao je Miše, koji će na put povesti 20 igrača.

S obzirom da mu Pandža i Strinić u prvom susretu ne mogu konkurirati zbog kartona, probleme u zadnjoj liniji Miše neće rješavati improvizacijom. Andrić neće u zadnju liniju.

'Andrić i Skoko su srce ove momčadi, s njima dvojicom u veznom redu zaustavljamo sve protivničke napade i tu ne želimo i ne smijemo ništa mijenjati. Pronaći ćemo druga rješenja, pred nama je tjedan dana rada i priprema, siguran sam da ćemo pronaći dobro rješenje', završio je Miše.