AMBICIOZNA DUBROVKINJA

Ana Konjuh traži trenera; otkrila je razloge razlaza s Jelenom

07.11.2016 u 13:38

Bionic
Reading

Nadarena dubrovačka tenisačica Ana Konjuh – trenutačno 48. na svjetskoj rang ljestvici – u potrazi je za trenerom nakon što je na svojoj službenoj web stranici objavila da više ne surađuje s Jelenom Kostanić Tošić

Podsjetimo, 18-godišnja Dubrovkinja Ana Konjuh je pod vodstvom Jelene Kostanić Tošić, koja iza sebe ima uspješnu igračku karijeru, izborila plasman u četvrtfinale US Opena, što joj je najveći uspjeh u karijeri. Međutim, nakon plasmana među 50 najboljih tenisačica svijeta Ana je objasnila razloge ove odluke:

'Nije došlo do produžetka kratke i uspješne suradnje s trenericom Jelenom Kostanić Tošić. Razlog je neusklađenost mojih želja i potreba za vrhunskim profesionalnim angažmanom trenera u tenisu te obiteljskih obveza Jelene Kostanić Tošić', napisala je između ostalog Ana na svojoj službenoj web stranici.

Dodala je još kako 'misli da je trenutačno bolja igračica i da igra bolji tenis nego sedam mjeseci prije, kada je počela suradnja'.

Za kraj je Ana znakovito poručila, što može biti i poruka mnogima koji će se sigurno javiti, da je u potrazi za trenerom:

'Nadam se da ću sa svojim timom što prije pronaći novog trenera, s kojim ću krenuti u novu tenisku sezonu', poručila je ambiciozna Dubrovkinja.