ABRAMOVIČ ODLUČIO

Ako treba, Chelsea će za njega dati i Oscara i Hazarda...

12.11.2015 u 09:12

Bionic
Reading

Chelsea prolazi kroz apsolutno neočekivano loš početak sezone i vlasnik kluba odlučio je pokrenuti akciju dovođenja nezadovoljne svjetske megazvijezde

Cristiano Ronaldo ne uživa pod vodstvom trenera Rafaela Beniteza, a u Realu je već srušio gotovo sve realizatorske rekorde koji su ga dočekali u slavnom klubu. Nedavno je njegov prijatelj rekao kako će Ronaldo sigurno opet igrati u Premiershipu i fokusirao radare najbogatijih vlasnika.

Jasno, prva asocijacija je povratak u dres Uniteda u kojemu je osvojio svoju prvu zlatnu loptu, no kupac koji kreće po Ronalda mora odlučiti riskirati jako puno. Tako nalaže Uefin financijski fair play.

Tako engleski mediji pišu da je u akciju krenuo - Chelsea. Moraju zaraditi ozbiljan novac da bi ga mogli potrošiti na neumjereno skupog Ronalda. No, Rus je navodno naložio da se to učini i po cijenu odricanja 'dvojca budućnosrti' Hazard - Oscar. Prodaja ili 'trampa' s Realom, bogatom Romanu je svejedno... Ronaldo i Messi, čini se, spremni su na selidbu u Englesku. Momčad koja ne dovede niti jednoga teško će konkurirati za naslov i Abramovič to jako dobro zna.