Talijani se raspisali

Ako su točne ove informacije iz Verone o Nikoli Kaliniću i Hajduku, sada je jasno gdje će do ljeta igrati

26.01.2022 u 13:23

Bionic
Reading

Navijače Hajduka doslovno je zahvatila euforija kada je procurila vijest kako je napadač Nikola Kalinić došao na pregovore na Poljud

No, kako se približava kraj prijelaznog roka još uvijek od tog posla nema ništa i kako stvari stoje ipak će Kalinić do kraja sezone ostati igrač talijanske Verone. No, isto tako treba reći kako je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius javno rekao 'da je Kalinić njihova želja', ali isto tako je dodao kako zna da je pod ugovorom s Veronom.

Posljednjih dana neki talijanski mediji tako doznaju – a prve su o tome pisale novine Arena – kako hrvatski napadač Kalinić sigurno ostaje u Veroni do kraja sezone.

'U Splitu moraju pričekati. Kalinić je kazao sportskom direktoru Tonyju D’Amicu da će ostati u klubu. Napadaču istječe ugovor u lipnju, a sada je napokon i fizički dobro', piše između ostalog list Arena uz dodatak:

'Ako uzmemo u obzir jako kratko vrijeme koje je dosad proveo u igri - jer je bio ozlijeđen - njegova četiri gola donijela su klubu pet bodova. I njegov odnos s trenerom Igorom Tudorom je također jako dobar te je dao rezultata. To je još jedan razlog da ostane u Veroni', piše između ostalog Arena.

Dakle, ako su informacije koje dolaze iz Verone točne sada je jasno kako zasad neće biti ništa od ovog bombastičnog transfera koji bi podigao Split na noge. Tandem Marko Livaja – Nikola Kalinić zvuči jako moćno, ali zasad je to samo želja čelnih ljudi kluba.

  • +22
Hajduk - Varaždin, prijateljska utakmica, 2022. Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX