Šok u Torinu

Ako je ova informacija točna u Juventusu će uskoro zavladati totalna panika zbog Cristiana Ronalda; zar ih već napušta?

28.05.2020 u 15:08

Bionic
Reading

Već tjednima se šire razne glasine o Cristianu Ronaldu, jednom od najboljih nogometaša na svijetu, i njegovom mogućem odlasku iz Juvenutsa nakon kraja ove sezone

Dok traje dugačka pauza u talijanskoj nogometnoj ligi, popularnoj Serie A, svako malo pojavi se neka nova informacija ili glasina vezana uz najveće zvijezde lige.

Tako je poznati talijanski novinar Pietro Balzano Prota objavio kako ima 'provjerene informacije da će Ronaldo, koji je na 32 utakmice ove sezone upisao 25 golova i devet asistencija, nakon dvije odrađene sezone napustiti Juventus.'

Vijest je to koja je šokirala gotovo sve navijače Juventusa, ali pitanje je koliko ima istine u svemu.

Naravno, prave razloge odlaska Ronalda iz Juventusa nije želio otkriti, ali je uvjeren kako će se to vrlo brzo dogoditi. Navodno se Ronaldo povjerio najbližim prijateljima da nakon ove sezone odlazi...

No, treba reći kako Ronaldo, kojeg je Juventus u ljeto 2018. platio Real Madridu 117 milijuna eura, ima ugovor do ljeta 2022. godine. I k tome pisalo se kako su mu čelnici Juventusa već pripremili novi ugovor.

No, ako je informacija koju talijanski novinar Pietro Balzano Prota ima točna, to će zaista biti velik udarac za klub iz Torina.

No, nije nemoguće da je Ronaldo odlučio napraviti veliki zaokret u karijeri i pred kraj karijere otisnuti se u SAD gdje bi zaradio ogroman novac od nogometa, ali i reklama. Već ranije imao je kontakte.

Jedan drugi izvor navodi kako jako pati za Real Madridom u kojem bi jako volio završiti karijeru pa je tako i ta mogućnost otvorena. No, obzirom da ga ugovor za Juventus veže do ljeta 2022. godine treba se puno toga poklopiti da ga samo tako puste iz Torina.