BORBA ZA SKRBNIŠTVO

Zvijezdu Marvelovih filmova bivša supruga optužila za prijetnje smrću

14.10.2019 u 20:25

Bionic
Reading

Bivša supruga američkog glumca i Marvelova superjunaka Jeremyja Rennera u javnost je izašla s optužbama na račun glumčevih prijetnji smrću pod utjecajem alkohola i narkotika

Sonni Pacheco, bivša 28- godišnja supruga glumca Jeremyja Rennera tvrdi kako ju je u studenom prošle godine doživjela prijetnju smrću u jednom klubu nakon što joj je glumac u alkoholiziranom stanju i pod utjecajem kokaina rekao 'kako želi da nestane', prema sudskim dokumentima uručenim američkom tabloidu TMZ.

U izvještaju također se navodi kako si je Renner uperio pištolj u usta i prijetio da će se ubiti prije nego što je pucao u strop kuće na čijem se katu u spavaćoj sobi nalazila njihova 6- godišnja kćer Ava.

Povrh svega, Pacheco tvrdi da njezin bivši suprug ima dugu povijest zlouporabe opojnih droga, te kako ju je pod utjecajem istih verbalno i emocionalno zlostavljao dok je fizički skrbila za njihovu kćer.

U sudskim dokumentima također se navodi kako je Renner jednom prilikom ostavio kokain na ormariću kupaone koja je bila na dohvat ruke njihovoj 6- godišnjoj kćeri, a bivša supruga holivudskog glumca također tvrdi kako je dadilja načula Rennerove planove o ubojstvu supruge i sebe.

Na ozbiljne optužbe odlučio je reagirati glumčev glasnogovrnik izjavivši kako će o njihovoj istinitosti odlučiti sud, te kako je važno napomenuti da su dramatične izjave njegove bivše supruge napravljene s određenim ciljem.

Renner i Pacheco trenutno vode žestoku bitku za skrbništvo nad 6- godišnjom kćeri, a zvijezda filma 'Američka pita' od suca traži potpuno skrbništvo uz nadziranje Rennerovih posjeta kćeri.

Samo deset mjeseci nakon vjenčanja, Pacheco je finalizirala razvod od Rennera u prosincu 2014. godine, a godinu dana kasnije postigli su dogovor o zajedničkom skrbništvu nad kćerkicom.  

U srpnju 2014., Rennerova bivša supruga tvrdila je kako joj glumac duguje gotovo 50 tisuća dolata u neplaćenim alimentacijama, a u rujnu 2016. postigli su dogovor kojim je Renner pristao plaćati 16 tisuća dolara za alimentaciju i dati 24 tisuće dolata za pokrivanje pravnih i računovodstvenih troškova.