ČESTO SU ZAJEDNO

Zvijezde serije 'Drugo ime ljubavi' u zajedničkom izlasku: Nisu propustili premijeru prvog filma o noćnom provodu u Beogradu

26.02.2020 u 10:45

Bionic
Reading

U zagrebačkom CineStaru u Branimir Mingle Mallu u utorak navečer održana je svečana premijera prvog filma o noćnom provodu u Beogradu – '4 ruže'. Debitantski film redatelja Vasilija Nikitovića koji je već postao hit u regiji došla su pogledati brojna poznala lica, a veliku pažnju osim filmske ekipe iz Srbije, privukli su i Slavko Sobin, Elizabeta Brodić koje gledatelji trenutno prate u seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi'

Dobro raspoloženi glumački dvojac omiljene serije u kojoj glume Igora i Lolu, postali su nerazdvojni od kad zajedno snimaju. Nedavno su tako viđeni na promociji albuma prvijenca pjevačice Domenice, a sinoć su skupa stigli na zagrebačku premijeru filma '4 ruže'. Osim toga, u siječnju su bili na putovanju u Jordanu.

Ondje su među ostalim uživali u lokalnim delicijama, okupali se u Mrtvom moru, spavali u pustinji i stekli uspomene koje će pamtiti cijeli život.

Osim Slavka Sobina i Elizabete Brodić film '4 ruže' među prvima pogledali su i Lana Gojak, Ivana Ergić, Mario Petreković, Nenad Korkut, Mirna Medaković, Hana Rodić.

  • +5
Premijera filma '4 ruže' Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Poje

Velika glumačka imena u hit filmu donose priču običnog čovjeka kojeg su privukla svjetla velegrada sa svim svojim čarima i porocima, kroz koju se otkrivaju dileme i ideje s kojima se svatko od nas susretne prije ili kasnije. Šule u Beograd dolazi iz provincije i već prvog dana uz posao osiguranja u lokalnom klubu, dobiva nadimak Tarzan. U želji da bude dio gradske ekipe, on postaje 'momak za sve'. Ispunjava svaki zahtjev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona. Čitav njegov život vrti se oko lokala u kojem će upoznati galeriju autentičnih gradskih likova. Kada na beogradske ulice padne noć, klub '4 ruže' otvorit će svoja vrata. Svaka noć u klubu pamtit će se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promijeniti živote.

Film je, osim izvrsne skladateljice Marije Jelić, okupio i poznate glazbenike i bendove iz Hrvatske, Srbije i BIH – Rambo Amadeus, The Kuguars, Lollobrigida, Kal, Sevdah Baby, domaći Pavel i drugi, tako da fil ima i odličan prateći soundtrack.

Izvor: Društvene mreže