EMILY BLUNT

Zvijezda 'Vrag nosi Pradu' otkrila zbog čega uzima pauzu od glume

12.07.2023 u 22:36

Bionic
Reading

Emily Blunt, 40-godišnja glumica koju možemo vidjeti i u filmu 'Oppenheimer' o kojem ovih dana svi bruje, uvijek na prvo mjesto stavlja svoju obitelj

Blunt ('Vrag nosi Pradu', 'Mjesto tišine', 'Djevojka u vlaku', 'Na rubu budućnosti', 'Sicario') najavila je kako će zbog svoje djece uzeti pauzu od godinu dana te da neće uzimati nikakve nove projekte.

Zvijezda serije 'The English' objasnila je razlog zbog kojeg se želi odmaknuti s filmskog platna barem na godinu dana.

Britanska glumica ističe da je to odlučila zbog svoje obitelji.

'Ove godine ne radim. Prošle sam godine dosta radila, a moja najstarija kćer ima 9 godina, tako da smo u posljednjoj jednoznamenkastoj godini', rekla je na iHeartovom podcastu 'Stol za dvoje s Bruceom Bozzijem'.

  • +4
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Glumica je ponosna mama dvije djevojčice: Hazel (9) i Violet (6) sa suprugom i kolegom glumcem Johnom Krasinskim za kojeg se udala 2010. godine. 'I jednostavno osjećam kao da tu postoje trenuci njihovog dana koji su jako važni dok su djeca mala. A to je npr. 'Hoćeš li me probuditi? Hoćeš li me odvesti u školu? Hoćeš li doći po mene? Hoćeš li me staviti u krevet?' Ja osjećam da trebam biti uz dok prolaze te trenutke', rekla je glumica.

  • +4
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica je rekla da postoji velika 'emocionalna cijena' za nju i obitelj kada se prihvati dugotrajnih projekata pa sad Emily Blunt ne namjerava preuzeti nikakve angažmane u sljedećih 12 mjeseci.

Dodala je da je 'vrlo sklona osjećaju krivnje'.

'Mislim da su tome možda sklone sve majke. Jednostavno si sklona osjećati se loše zbog, ne daj Bože, želje za nečim drugim izvan majčinstva', rekla je glumica koja kaže i da je velika zagovornica toga da žene budu ambiciozne.

Inače, Blunt je nedavno priznala da ne želi da njezina djeca krenu njezinim stopama i budu glumice.