CHARLIE HUNNAM

Zvijezda serije 'Sinovi anarhije' sumnja da ima Covid-19, i to ne prvi put ove godine

10.11.2020 u 14:51

Bionic
Reading

Gostujući u emisiji Jimmy Kimmel Live zvijezda serije 'Sinovi anarhije' Charlie Hunnam izrazio je sumnju da trenutno boluje od Covid-19, bolesti za koju vejruje da ju je prebolio već ove godine

Hunnam vjeruje da je ranije ove godine bio zaražen koronavirusom, u vrijeme kad gubitak okusa i mirisa nije još izašao na vidjelo kao simptom blagog Covid-19.

'Jednostavno mi se na desetak dana izgubio osjećaj okusa i mirisa, a bio sam i malo umoran. Doslovno nisam jednostavno mogao osjetiti okus ničega', rekao je Hunnam u emisiji Jimmy Kimmel Live!.

Četrdesetogodišnji glumac se prisjeća da je posumnjao kako nešto nije sasvim u redu kad je krenuo skuhati kavu.

'Mljeo sam kavu i shvatio da uopće ne osjećam miris', rekao je glumac i dodao kako ni njegova djevojka, glumica Morgana McNeils, nije mogla osjetiti okus kave.

Tijekom emisije Hunnam je rekao Kimmelu da se ni trenutno ne osjeća najbolje, ali ne može sa sigurnošću reći s čim se bori.

'Ovo što trenutno osjećam je vrlo, vrlo drugačije i više mi nalikuje gripi. Nisam siguran što me snašlo, imam trajnu vrućicu, suho kašljem i malo sam umoran, što bi mogli biti simptomi Covid-19', rekao je glumac i dodao kako je nedavno brzo testiranje pokazalo da je negativan.

'Dakle, mogao bih neutemeljeno donositi zaključke, ali osjećam te simptome konzistentno', rekao je glumac i dodao da će biti iznenađen ako novo testiranje pokaže da je pozitivan, jer šest mjeseci praktički nije napuštao svoj dom.

'Bez obzira jesam li prehlađen, imam li gripu ili nešto slično, jedini put kad sam bio u bilo kakvom kontaktu s vanjskim svijetom je bilo kad sam odveo mačku veterinaru. Ispostavilo se da ima mačji koronavirus', rekao je Hunnam.