ODRAZ MAJČINIH OSJEĆAJA

Matthew McConaughey se pohvalio 'prekrasnom' budilicom za 51. rođendan, a riječi kćeri Vide nisu za svačije uši

05.11.2020 u 13:37

Bionic
Reading

Obitelj Matthewa McConaugheyja počastila je slavnog glumca za 51. rođendan rođendanskom video-čestitkom, a 'prekrasnu' budilicu podijelio je na svom Instagramu

'Prekrasna budilica koju sam danas imao', napisao je oskarovac uz video montažu isječaka na kojima mu djeca pjevaju 'Sretan rođendan'.

'Znam da se trenutno sve vrti oko izbora, ali ovo je bila dobra budilica jutro nakon dana izbora koja slavi nevjerojatnog čovjeka kakav je Matthew McConaughey', napisala je glumčeva supruga Camila Alves uz isti video koji je podijelila na svom Instagramu te dodala: 'Da, danas mu je rođendan! Sretan rođendan ljubavi moja!'.

Lijepa McConaugheyjeva supruga, koja s glumcem ima 12-godišnjeg Levija, 10-godišnju Vidu i 7-godišnjeg Livingstona, svojim je pratiteljima napomenula da video pogledaju do kraja i obrate pažnju na ono što izgovara Vida.

'To što moja kćer izgovara je ono kako se ja ponekad osjećam', objasnila je prostakluk (odj*bi) svoje kćeri Camila i za kraj poslala poruku koja ne zvuči samo kao budilica za suprugov rođendan, nego kao budilica za polariziranu američku naciju: 'Ostanimo mirni i pronađimo nove načine ujedinjenja za našu budućnost'.

Glumac je nedavno za časopis People rekao kako su mu djeca u karanteni zbog dosade bila prisiljena postati samostalnija, te da su pronašli nove kreativne hobije.

'Postaju prilično dobri pripovjedači. Naš najmlađi nas je nedavno izvjestio kako je na drugom poglavlju knjige, a Vida jako voli slikati i crtati grafičke romane. Levi je vjerojatno više okrenut glazbi. Rodio se s poznavanjem molskih i durskih ključeva na klaviru, a posljednjih šest mjeseci počeo je intenzivno slušati skladatelje. Sad sluša film i govori 'oh, ovo je Hans Zimmer' ili 'to je John Williams', što je stvarno super', pohvalio se svojim kreativcima ponosni tata, koji kaže da mu je privilegija i odgovornost biti njihov otac.

'Jedino što sam ikad znao da želim biti je biti otac. Za mene je to ostao vrhunac. Biti otac oduvijek je bio moj jedini san. Ne mogu smisliti ništa važnije', napisao je u svojim nedavno objavljenim memoarima McConaughey.

  • +5
Matthew McConaughey i Camila Alves Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia