ANA DE ARMAS

Zovu je novom Sophijom Loren: 'Ima tu nevjerojatnu dubinu, ali i suludu ljepotu'

19.02.2020 u 15:29

Bionic
Reading

Još je prije nekoliko godina provodila sedam sati dnevno u školi učeći engleski jezik. Da ga usavrši, ovoj je atraktivnoj Kubanki trebalo tek četiri mjeseca, nakon čega je postala jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu

Da je ovo itekako njezina godina, Ana de Armas dokazala je već odavno, a tome u prilog ide i niz uloga u kojima se trenutno pojavljuje - od najnovijeg filma o Jamesu Bondu, 'No Time to Die', preko erotskog trilera 'Deep Water' s Benom Affleckom, potom 'The Night Clerka' gdje glumi rame uz rame s Helen Hunt, ali i Netflixove političke drame 'Sergio'. Vrhunac svega zasigurno će biti i njezino utjelovljenje Marilyn Monroe u filmu 'Blonde' kojeg, između ostalih, producira i Brad Pitt.

  • +6
Ana de Armas Izvor: EPA / Autor: JULIEN WARNAND

Ova ljepotica i dalje većinu svog vremena provodi u rodnoj Kubi, te u Havani posjeduje i vlastitu kuću, a ono zbog čega je žali je to što njezini roditelji do sada nisu imali prilike prisustvovati niti jedinoj njezinoj filmskoj premijeri. Što njihova kći točno radi mogu vidjeti tek mjesecima kasnije, kada se domognu neke loše kopije filma. Za nju Hollywood, kako je rekla, 'nije život, već njezina realnost'.

'Imam divne prijatelje i ovdje su mi se doista dogodile nevjerojatne stvari, no taj način života i konstantna izloženost jednostavno nisu za mene. Volim pričati o životu i umjetnosti, djeci i životinjama. Gluma je nešto što volim raditi, no ne mogu o njoj pričati svo vrijeme', izjavila je u svom posljednjem velikom intervjuu kojeg je dala za Vanity Fair, čiju naslovnicu i krasi.

Danas 31-godišnjakinja, svoju je karijeru, ali i novi život, započela kada je napunila 18 i odselila u Madrid. Razlog što je odabrala španjolsku prijestolnicu bio je taj što su njezini baka i djed s majčine strane bili iz Španjolske. Upravo tamo, kako je otkrila, sjelo je sve na svoje mjesto - pronašla je agenta, a potom i prve prilike. Tek kada je tamo dala sve od sebe, odlučila se na novi korak - selidbu u Ameriku.

Samo riječi hvale za nju ima i njezina kolegica Jamie Lee Curtis, s kojom je glumila u filmu 'Nož u leđa': 'Ona je nevjerojatna i biti će nova Sophia Loren, prava svjetska senzacija. Ima tu nevjerojatnu dubinu, ali i suludu ljepotu, no s druge strane ona je i djevojka s Kube u kojoj postoje ta upornost i žestina.'