NEODOLJIVA ANA DE ARMAS

Zavodnik u akciji: Bradley Cooper 'bacio oko' na novu Bondovu djevojku

16.01.2020 u 12:09

Bionic
Reading

Nakon što je u lipnju prošle godine prekinuo svoju dugogodišnju vezu s Irinom Shayk, s kojom je dobio i kćerkicu Leu de Seinu, Bradley Cooper uživa u samačkom životu. Ipak, po posljednjim fotografijama, snimljenim na jednom događanju, dalo bi se zaključiti da ženama i ne može tako lako odoljeti

Početkom ovog mjeseca Američki filmski institut održao je svoj već tradicionalni ručak na Beverly Hillsu, na kojem su se okupila i prestižna glumačka imena s holivudske A liste. Među njima je bio i 45-godišnji Bradley Cooper koji, otkako je u lipnju prošle godine prekinuo vezu s Irinom Shayk, uživa u samačkom životu.

Ipak, zvijezda filma 'Zvijezda je rođena' na ručku nije bio sam, dapače, većinu vremena proveo je u društvu atraktivne 31-godišnje Bondove djevojke Ane de Armas. Par je snimljen u ugodnom razgovoru, tijekom kojeg Ana de Armas nije odoljela da se ne nasmije šalama holivudskog zavodnika.

Ovo nije njihov prvi susret, budući da su 2016. godine zajedno snimali film 'Psi rata'. Atraktivna Kubanka iza sebe ima propali brak sa španjolskim glumcem Marcom Clotetom, koji je potrajao tek dvije godine, dok su Cooper i Irina Shayk bili u vezi od 2015. godine, sve dok prošlog ljeta njihovoj ljubavi nije došao kraj.

Iz te veze Bradley Cooper ima kćer, dvogodišnju Leu de Seinu, s kojom ga se u posljednje vrijeme i jedino može viđati.

  • +5
Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia