MALI PROPUST

Zoran Šprajc otkrio kako započinje svoj dan, a fanovi ga odmah napali: 'To supruga sigurno nije vidjela’

03.12.2020 u 14:28

Bionic
Reading

Karizmatični RTL-ov voditelj Zoran Šprajc, koji je u više navrata zabrinuo javnost svojim zdravstvenim stanjem i odlascima na operacije srca, sada se pohvalio fanovima koliko i kako brine o svom zdravlju. Ipak, jedan detalj mu je promaknuo pa su ga obožavatelji brzo ‘oprali’

Zoran Šprajc posljednjih mjeseci objavama na Instagramu pokazuje kako vodi računa o zdravom životu. Pogotovo nakon što je prošle godine u ovo vrijeme završio na hitnoj operaciji zbog srčanog udara. Zbog toga je naglo promijenio svoje životne navike, a povremeno pokaže javnosti kako se zdravo hrani ili objavi fotku iz šetnje.

Ovoga puta pohvalio se kako započinje svoj dan. Fotografirao se na balkonu svoje kuće u Dubravi, iza njega se vidjelo da je cijelu okolicu prekrio snijeg, a društvo mu je pravio njegov kućni ljubimac.

Šprajc je sjeo na spravu za vježbanje i primio se posla. Dok ga je dio fanova pohvalio zbog fizičke aktivnosti, našla se nekolicina kojima nije promaknuo detalj s fotografije.

  • +13
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Naime voditelj i urednik na balkon je vježbati izašao u trenirci, jakni i sa slušalicama za uši, a obuo je tek kućne papuče. ‘Zorane, jeste li to bosi? Ma to supruga sigurno nije vidjela’, ‘Ajmo Zoranu kupiti čarape’, ‘Je li hladno nogama ili vi to zbog cirkulacije’, ‘Di su čarape Zoki, nahladit ćeš se’, ‘Bos, a prostata?’, ‘Bez čarapa po toj mećavi?’, ‘Obuj se, prehladit ćeš se, nemoj u šator’, nizali su se komentari ispod objave.