MALA USPOMENA

Znate li zašto je Lisa Kudrow dobila teglu za kekse sa seta 'Prijatelja'?

27.05.2020 u 18:31

Bionic
Reading

Glumica Lisa Kudrow u seriji 'Prijatelji' glumila je Phoebe Buffay prije više od 15 godina. Jedna od opipljivih uspomena koje ima iz tog vremena je tegla za kekse u obliku sata, a nedavno je otkrila i zašto ju je dobila na poklon

Lisa Kudrow nedavno je gostovala u emisiji Jimmyja Kimmela (putem interneta) gdje je promovirala novu seriju 'Space Force' u kojoj glumi uz Stevea Carella. Kako to često biva, intervju se dotakao i glumičinih godina u seriji 'Prijatelji'.

'Jesi li na kraju dobila nešto sa seta', pitao je Jimmy Kimmel.

'Da. Ova tegla za kekse koja izgleda kao sat je sa seta 'Prijatelja'. Želiš li čuti zašto sam je dobila', odgovorila je Lisa Kudrow.

Lisa Kudrow zatim je ispričala anegdotu sa snimanja jedne od scena u 'Prijateljima'.

'Dao mi ju je Matthew Perry zbog scene u kojoj sam se nekamo žurila. Rekla sam nešto poput 'oh, koliko je sati, moram ići', no na ruci nisam imala sat pa sam se snašla i pokazala na tu teglu za kekse', ispričala je glumica smijući se.

'Mislim da je prva stvar koju sam ga pitala bila je li dobio dozvolu da mi pokloni teglu. Svaku večer kad sam odlazila kući su mi pregledavali automobil', rekla je Lisa Kudrow.

Lisa Kudrow trebala se ponovo ujediniti s ostatkom postave 'Prijatelja' - Matthewom Perryjem, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Mattom LeBlancom and Davidom Schwimmerom – no zbog koronavirusa njihovo druženje povodom lansiranja HBO Maxa moralo je biti odgođeno.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube