VIJEST KOJA JE ODUŠEVILA SVIJET

Glasine su istinite: 'Prijatelji' se nakon 16 godina vraćaju na male ekrane, a glavni akteri u džep će pospremiti 15 milijuna dolara

22.02.2020 u 09:27

Bionic
Reading

Nakon što se posljednji član 'Prijatelja' Matthew Perry početkom veljače pridružio Instagramu, napetost obožavatelja serije diljem svijeta dostigla je vrhunac. Bilo je jasno kako se 'kuha' nešto veliko, ali nitko nije znao što glavni akteri i tvorci ove kultne serije spremaju - sve do sad. Novi streaming servis HBO Max potvrdio je okupljanje 'Prijatelja'

Obožavana glumačka ekipa 'Prijatelja' potvrdila je u petak, 16 godina nakon posljednje epizode emitirane 2004., ono o čemu se dugo spekuliralo. Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer i Lisa Kudrow na Instagramu su podijelili istu fotografiju uz opis: 'Događa se', dok je Matt LeBlanc u stilu Joeyja Tribbianija podijelio fotografiju glumačke ekipe nekad popularne humoristične serije M *A* S* H ​​spota s istim natpisom.

Kultna serija koja je snimana od 1994. do 2004. i dandanas je omiljena diljem svijeta, a sada će reprize biti dostupne na HBO Max TV-u koji je otkupio prava na seriju. HBO Max potvrdio je ono o čemu je proteklih mjeseci brujio svijet putem društvenih mreža.

'Ona u kojoj se ponovno okupe. Glumačka postava 'Prijatelja' okuplja se povodom ekskluzivnog HBO Max specijala', stoji u objavi streaming servisa.

'Očito ovu (epizodu) možete zvati - Ona u kojoj se ponovno okupe - okupili smo Davida, Jennifer, Courteney, Matta, Lisu i Matthewa povodom HBO Max specijala koji će biti dostupan zajedno uz sve ostale sezone 'Prijatelja', rekao je Kevin Reilly, glavni direktor sadržaja HBO Maxa i predsjednik TBS-a, TNT-a i truTV-a.

'Sa serijom sam se upoznao kada je ona bila u vrlo ranoj fazi razvoja, a zatim sam imao priliku raditi na seriji mnogo godina kasnije i oduševio sam se kad sam vidio da serija ima svoju publiku iz generacije u generaciju. Vjerujemo da će ovo ponovno okupljanje oduševiti publiku i ujediniti stare i nove obožavatelje', rekao je Reilly.

Ben Winston režirat će seriju zajedno s izvršnim producentima 'Prijatelja' Kevinom Brightom, Martom Kauffmanom i Davidom Craneom, potvrdio je Variety.

Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry i Schwimmer također su izvršni producenti serije, dok su Emma Conway i James Longman koproducenti.

Mjesecima kruže glasine o ponovnom okupljanju ekipe 'Prijatelja' na HBO Maxu koji starta u svibnju, na dan specijalnog izdanja 'Prijatelja'.

Perry je dao naslutiti ove novosti, objavom 'Slijede velike novosti...', a prva nagađanja o njihovom okupljanju pokrenula je Jennifer Aniston koja je nedavno pokrenula Instagram profil i kao svoju prvu objavu s fanovima podijelila fotografiju na kojoj pozira s ostalim članovima kultne serije.

Detalji o specijalu 'Pijatelja' za sada su strogo čuvana tajna, a Wall Street Journal objavio je vijest kako je svih šestero članova originalne glumačke postave potpisalo ugovor za snimanje jednosatnog specijala za HBO Max koji će voditi komičarka Ellen DeGeneres.

Specijal će navodno prikazati intervjue s glavnim glumcima, a ne tipičnu epizodu s prethodno napisanim scenarijem, čemu su se mnogi obožavatelji nadali. Također će šuška kako će svaki od njih za specijal dobiti između 2,25 i 2,5 milijuna dolara.

  • +10
Glumci koji su se pojavljivali u seriji 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia