NA INSTAGRAMU

Zbog ove je fotografije Jennifer Aniston u samo pola sata prikupila više od milijun i pol lajkova

21.04.2020 u 19:51

Bionic
Reading

Današnja fotografija koju je Jennifer Aniston objavila na svom službenom Instagram profilu izazvala je poprilično zanimanje, a kako i ne bi kad pored nje, slavna glumica poziva obožavatelje hit serije koja ju je proslavila, a riječ je naravno o 'Prijateljima', da im se pridruže na dugoočekivanom okupljanju

U isto vrijeme, objavama na svojim službenim Instagram profilima, popularna je šestorka pozvala najveće obožavatelje serije 90-ih 'Prijatelja' da im se pridruže na ponovnom okupljanju. Ipak, samo je jedna od njih, iako su gotovo identične i sadrže identičan poziv, najviše zanimanja dobila je ipak Jennifer Aniston, koja je za svoju objavu u samo pola sata dobila milijun i pol lajkova.

A o čemu je zapravo riječ? Već se dugo šuška o ponovnom okupljanju 'Prijatelja', a koje bi se trebalo održati zahvaljujući HBO Maxu. Zbog pandemije koronavirusa sve je stavljeno nakratko po strani, no, čini se da se datum ipak približava.

U Instagram objavi pozivaju najvećeg obožavatelja, ali i šest njegovih prijatelja, da se pridruže njihovoj šestorki i budu njihovi gosti na snimanju okupljanja 'Prijatelja'.

'Svi smo uzbuđeni što smo pristupili ALL IN izazovu kojim se pomaže da ljudi tijekom ovog perioda budu sitni i zdravi. Pozivamo tebe i tvojih pet prijatelja da se pridruži našoj šestorci na pozornici 24. Budite naši gosti u publici na snimanju ponovnog okupljanja na HBO Maxu, dok se prisjećamo serije i slavimo sve vesele zajedničke trenutke...osvojite VIP iskustvo na studijskoj turi po Warner Bros. studiju.

Nadamo se da će vas ovakav poziv razveseliti i da ćete se imati čemu nadati. Otiđite na AllInChallenge.com i prijavite se... donirajte koliko možete -10, 25 dolara...svaki dolar znači. Sav prihod odlazi za NoKidHungry, MealSonWheelsAmerica i AmericasFoodFund.

Ne mogu dočekati da se upoznamo i da vas zagrlim jednom kada ovo završi. Do tada, nastavite razgovarati putem FaceTimea, zovite se, pišite prijateljima i obitelji. Moramo ostati povezani', poručila je Jennifer Aniston.