NEVJEROJATAN USPJEH

Znate li što povezuje Dinu Merlina, Metallicu i Lady Gagu?

11.12.2022 u 18:08

Bionic
Reading

Sarajevski glazbenik doživio je još jedan veliki trijumf u svojoj bogatoj karijeri. Slavnu arenu u središtu Beča, Wiener Stadthalle, kulturni i kultni centar Austrije, rasprodao je do posljednjeg mjesta te se tako upisao među svjetski poznata glazbena imena poput Rolling Stonesa, Eltona Johna, Metallice, U2, Lady Gage...

Dino Merlin prvi je i jedini glazbenik s ovih prostora koji je ikad ovdje nastupio i pritom ovu prestižnu arenu napunio svojim brojnim obožavateljima.

To je doista impresivan uspjeh, tim više jer je tako stao uz bok najvećim svjetskim zvijezdama koje su dosad tamo nastupale kao što su Rolling Stonesi, Elton John, Metallica, Prince, Queen, Bob Dylan, U2, Coldplay, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna i još mnogi drugi...

Njegov show na aktualnoj turneji 'Mi' nudi neponovljivo iskustvo što je bilo jasno već od prvih taktova pjesme 'Da šutiš' u osvježenom aranžmanu nakon koje su se tijekom dvoipolsatnog koncerta nizali dobro poznati evergreeni i bezvremenski hitovi, a u nekoliko navrata tijekom nastupa Dino je nagrađen gromoglasnim ovacijama.

  • +5
Dino Merlin u bečkom Wiener Stadthalleu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: (c) ZELJKO VIDINOVIC

'Ovo sinoć je bilo nešto posebno i jedan od najznačajnijih koncerata u mom životu na koji sam jako ponosan. Podrška moje publike tjera me da dajem svoj maksimum, ali mi daje i snagu i elan koji mi je za to potreban i zahvalan sam na tome', poručio je nakon koncerta Merlin.

Nakon potpuno rasprodane turneje u Hrvatskoj, Sloveniji, Švedskoj, Italiji i Austriji, koncertni spektakl Dine Merlina nastavit će prenositi dobre vibracije i pozitivnu energiju diljem Europe.

Novu godinu dočekat će s najvatrenijim obožavateljima u prestižnom hotelu Rixos Premium u Dubrovniku, a dan kasnije nastupit će na open-air koncertu u Budvi ispred starih gradskih zidina. Na proljeće i ljeto iduće godine namjera mu je prirediti velike spektakle u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Skopju.