mjesec dana braka

Prvi put u javnosti nakon tajnog vjenčanja: Doris Pinčić s novim je suprugom trčala na zagrebačkoj utrci

11.12.2022 u 15:29

Bionic
Reading

Voditeljica Doris Pinčić uistinu je sretna žena, a uspjelo joj je spojiti čak dvije ljubavi: onu prema sportu i prema novopečenom suprugu Davoru Guberoviću. Zajedno su trčali popularnu zagrebačku zimsku utrku, a Doris nije mogla ne podijeliti uspjeh sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama

Jedna od najuspješnijih hrvatskih voditeljica, Doris Pinčić obožava sportske aktivnosti. Uz gust raspored televizijskih angažmana i ostalih poslovnih projekata, slobodno vrijeme voli provoditi baveći se sportom. Ljubav prema aktivnom načinu života dovela joj je još jednu ljubav - Davora Guberovića.

Iako se ne pojavljuju često u javnosti, a Doris ga ne objavljuje na vlastitim društvenim mrežama, ovaj put je učinila iznimku. Nije mogla ne iskoristiti priliku da pohvali sebe i supruga pa je s obožavateljima podijelila njihov uspjeh na popularnoj i već tradicionalnoj zagrebačkoj utrci 'Zagreb Advent Run'.

U crvenim promotivnim majicama bračni par Doris i Davor osvojili su medalje, ali i pokazali kako kvalitetno provode treću nedjelju adventa, a sliku s utrke pogledajte ovdje.

Čestitala im je i strastvena ljubiteljica zdravog načina života i vježbanja, glumica Ecija Ojdanić.

Na taj način su proslavili i prvih mjesec dana bračnog života, o kojem se doista ne zna puno - vjenčali su se 11.11.2022. u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Znamo da su ih spojile planine koje su danas ipak zamijenili zagrebačkim asfaltom.

  • +3
Doris Pinčić Izvor: Screenshot / Autor: Neja Markicevic / CROPIX