POTJERA

Znanja joj ne nedostaje, no odgovor na ovo pitanje nije imala ni poznata lovkinja Morana Zibar

13.10.2020 u 10:13

Bionic
Reading

Iako su natjecatelji u sinoćnjoj emisiji skupili čak 115 tisuća kuna, isti iznos na kraju nisu uspjeli odnijeti i svojim kućama

U sinoćnjem HRT-ovom kvizu 'Potjera' četvero je natjecatelja uspjelo doći do kraja i skupiti iznos od 115 tisuća kuna, no isti iznos nisu ponijeli i kući jer ih je lovkinja Morana Zibar 11 sekundi prije kraja 'uloviti'.

Ekipa je pokazala itekako dobro znanje i sve se činilo dobro jer je već na samom početku Morana Zibar krivo odgovorila na prva dva pitanja i gotovo dala prednost Tamari, Dariju, Borisu i Niven, no oni, nažalost, tu šansu nisu iskoristili u svoju korist.

No, jedno je pitanje svima zadalo problema. Morana nije znala odgovor, kao ni četvero natjecatelja, iako je pitanje bilo iz područja filma. Riječ je o pitanju kako se jednostavno zove redateljski prvijenac braće Coen iz 1984. godine, no nitko ga nije znao.

Iako su se natjecatalji dvoumili, točni odgovor nisu znali, nego ga je tek na kraju pročitao voditelj Joško Lokas, a odgovor je bio 'Blood Simple', u kojem jednu od glavnih uloga ima oskarovka Frances McDormand.