KVIZ MAHERICA

Lovkinja iz 'Potjere' Morana Zibar otkrila svoj 'alter ego'

15.06.2019 u 09:59

Bionic
Reading

Prevodi, piše, putuje, vodi turiste, radim kvizove, majka je šestogodišnje djevojčice, najpoznatija je televizijska lovkinja, a poprilično je aktivna i na društvenim mrežama. S najnovijom objavom na Instagramu Morana Zibar nasmijala je svoje fanove jer se pokazala u za nju neobičnom i neočekivanom izdanju

Prije tri tjedna snimljena je zadnja epizoda kviza 'Potjera' s voditeljem Tarikom Filipovićem, a proteklog četvrtka bila je zadnja emisija prije ljetne pauze. Lovci su se posvetili svojim drugim obavezama. Dean Kotiga je u međuvremenu pokazao svoj novi imidž, a jedina žena među njima, Morana Zibar kako zabavlja dok boravi na HRT-u.

'Kad završi sezona #potjerai dođe ljeto, tad postajem Moca Zanzibar, turbokviz zvijezda koja žari pitanjima i pali odgovorima. Više o njezinim pustolovinama uskoro', u svom duhovitom stilu najavila je Morana Zibar pozirajući u izdanju kakvom je još nismo vidjeli. Pozirala je zaogrnuta u perje i šljokičastu kreaciju u kojoj izgleda kao da je ispala iz kakvog burlesque showa.

'Ja za sebe u 'Potjeri' ne mislim da sam nešto posebno ozbiljna. I tamo sam to ponajprije ja, ali možda malo zakočenija jer je format ozbiljniji i ipak je riječ o javnoj televiziji. Puno toga autocenzuriram. Osim toga, i sama uloga lovca automatski znači neki autoritet pa nas ljudi ozbiljno shvaćaju', izjavila je ranije poznata lovkinja.

  • +3
Morana Zibar Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL