iznenadit ćete se

Znamo da izvrsno pjeva, glumi, pleše, no Sandra Bagarić ima još jedan skriveni talent

15.04.2024 u 10:07

Bionic
Reading

Opernu pjevačicu navikli smo gledati u kazalištu, na pozornici te u televizijskim showovima i kao glumicu u seriji, a kako izgledaju njezini privatni trenuci rado pokazuje na društvenim mrežama gdje je poprilično aktivna

Sandra Bagarić voli biti domaćica i raditi kućanske poslove, a sada je na društvenim mrežama svima dala uvid u to kako to izgleda kad se ulovi spravljanja zanimljivog napitka.

'Radim sok od smokvinog lista. Mlade listove sušim za čaj. Čudo od arome', pohvalila se Sandra Bagarić na Facebooku uz fotografije svojih uradaka. Mnogi su je pratitelji odmah zasuli komplimentima da je 'vrijednica' i 'kraljica', a bilo je onih koje je zanimao recept.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Sandra je u više navrata znala istaknuti da uopće nema vremena za sebe te da se maksimalno daje svojoj obitelji. Uživa u ulozi majke, te kako je ranije izjavila, puno o sebi uči kroz svoju djecu, sluša ih i osluškuje njihove potrebe. Također je izjavila da je 'emancipirana, tradicionalna, i voli biti žena u kuhinji, ali i u krevetu'.

Nedavno je tportal rekla da su ona i suprug Darko Domitrović roditelji koji oduvijek donose zajedničke odluke u pogledu odgoja sinova. 'Naš dan započinje i završava razgovorom o našoj djeci koja ustvari više nisu djeca, to su mladići. Marko ima 23, a Lovro 19 godina, tako da sada za većinu odluka moramo uvažiti i njihovo mišljenje, imamo friendly odnos i mislim da smo dobro odradili tu dionicu', ispričala nam je.

GLAS ILI STAS?

Lisinski na nogama: Sandra Bagarić i Vlatka Burić Dujmović ostavile sve bez riječi

Pogledaj galeriju