zabava na travi

Sandra Bagarić pokazuje kako je gipka, pratitelji je hvale: 'Čista desetka'

08.04.2024 u 12:38

Bionic
Reading

Naša operna diva i glumica uživa sunčanim i toplim danima, a sve uveseljava fotografijama na kojima se može vidjeti što joj znači boravak u prirodi

Sandra Bagarić već godinama oduševljava svojim izgledom, a čini se kao da ne stari ni dana. Osim dobre njege kože i genetike, operna diva svoju mladolikost duguje i svom veselom karakteru ali i ponekim vježbama, barem ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Objavila je nekoliko fotografija na kojima pokazuje kako se dobro zabavlja, ali i svoje vještine u vježbanju. Njezina gipkost ostavila je mnoge u čudu pa su je mnogi pohvalili uz komentare: 'Čista desetka', 'Kao cura', 'U formi si otkako se napunila petica'... Poznata je njezina predanost ljubav prema aktivnom načinu života budući da redovito hoda i vozi bicikl.

'Nisam ljubiteljica vježbanja, teretana, zatvorenih prostora....Hodam 10-15 kilometara, što mi uzme sat i pol vremena koje ne dam nikome, to je vrijeme za moju mentalnu higijenu. Na dijetama nisam nikad bila, trenutno uvodim male promjene koje će vjerojatno biti zauvijek - nemam kao do sada tri večere, već zadnji obrok do 18 sati. Ipak se ulazi u neke godine, tijelo se mijenja, a ja ga osluškujem i ne podliježem pomodarskim hirovima. Moje tijelo i ja smo u jako dobrom odnosu, razumijemo se, ja ga volim i prihvaćam sa svim vrlinama i manama...', izjavila je nedavno za tportal.

kaput oduševio

Sandra Bagarić bila je glavna zvijezda zagrebačke špice: Sve je oduševila klasikom

Pogledaj galeriju