U DRUŠTVU NAJMILIJIH

Sandra Bagarić ne skida osmijeh s lica, a danas je dan za posebno slavlje

05.04.2024 u 13:05

Bionic
Reading

Naša operna pjevačica i glumica dočekala je okrugli, 50. rođendan. Te joj godine malo tko bi joj dao zbog mladolikosti i njegovanog izgleda

Sandra Bagarić i ove je godine na Instagramu pokazala dio rođendanskog ugođaja. Na fotografiji koju je objavila može se vidjeti torta ukrašena šlagom i voćem i sviječicama s brojem 50, ali i buket crvenih ruža za koje se pretpostavlja da je dobila od supruga Darka Domitrovića.

'Sretan mi rođendan', opisala je taj prizor, a u komentarima su joj nastavile pristizati čestitke poznatih i nepoznatih pratitelja.

Uoči ulaska u peto desetljeće pričala nam je o svojoj super liniji.

'Nisam ljubiteljica vježbanja, teretana, zatvorenih prostora.... Hodam 10-15 kilometara, što mi uzme sat i pol vremena koje ne dam nikome, to je vrijeme za moju mentalnu higijenu. Na dijetama nisam nikad bila, trenutno uvodim male promjene koje će vjerojatno biti zauvijek - nemam kao do sada tri večere, već zadnji obrok do 18 sati. Ipak se ulazi u neke godine, tijelo se mijenja, a ja ga osluškujem i ne podliježem pomodarskim hirovima. Moje tijelo i ja smo u jako dobrom odnosu, razumijemo se, ja ga volim i prihvaćam sa svim vrlinama i manama', izjavila je nedavno za tportal.

GLAS ILI STAS?

Lisinski na nogama: Sandra Bagarić i Vlatka Burić Dujmović ostavile sve bez riječi

Pogledaj galeriju